perjantai 23. joulukuuta 2011

It's x-mas time!


No nyt on sitten varmaan aika tehdä tälläinen joulupostaus tähän vaikka joulu onkin vasta huomenna.

eli

Tänään sitten kolmen aikoihin pääsin lähtemään äidin luokse joulun viettoon, olen siis täällä koko viikonlopun sunnuntai iltaa lukuun ottamatta. Ruvettiin valmistelemaan joulua niin että kannettiin kuusi sisälle ja koristeltiin se, siitä tuli aika upea!(joka siis ei ole tuossa kuvassa sentäs)

Nähtiin vähän sukulaisiaki eli pitkästä aikaa tuli nähtyä serkkukin, siitä oli jo aikaa.

Huomenna sitten on suunnitteilla että aamulla sais iha riisipuuroa, sitten päivällä mennään syömään jouluruokaa naapuriin mummin ja ukin luo ja odotetaan joulupukkia kylään siellä. Sitten kun se tulee niin saadaan lahjoja, joissa toivon olevan minulle suklaata (koska hirveä makean nälkä). sitten tullaan takasin tähän meille ja vietetään mukavaa jouluaattoa leikkien lahjoilla siskojen kanssa ja syöden sitä suklaata jos sellaista saan :3

Joulu on aina ollut melko mukavaa aikaa minulle, eli en siis omista mitään joulutraumoja liian kamalista joulupukeista (vaikka se silloin pelottikin) tai perheriidoista.

Joulut ovat lähestulkoon aina olleet ihanaa perhe aikaa jolloin koko perhe on ollut kasassa ja kaikki ovat sovussa. Lähinnä ainoa mitä olisin vielä kaivannut aattoon olisi kullan kainalo mutta kyllähän sitä kerkeää sitten joulupäivänäkin.

niin ja liittyyhän huomiseen sitten hirveä määrä telkkarin tuijotusta :)

hyvää ja rauhaisaa joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti