sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

There's Something About the Sunshine

(Se on ehana :3)


Aurinko paistaa ja katselen auringon laskeutuvan pikkuhiljaa mailleen.Päivä on sujunut nopeasti sukuloidessa ja lueskellessa. Hyvä mieli on taas palaillut muutaman päivän piilottelun päätteeksi.

Tulin tänään tosiaan käyneeksi isän kanssa Raija-tädin luona ( joka asuu 5 kilometrin päässä jee). Siellähän nuo olivat maalailemassa naapurin Saimin Saunaa punaiseksi kun siitä oli jo alkaneen maalit lähteä :P Siellä sitten istuskeltiin ja jauhettiin paskaa. Isä leikkasi niiden nurmikon kun nuo alkoivat olemaan jo piekkeillä 70 kummattii. Eihän se Saimi ja Pauli enää kaikkea jaksaneet tehdä.

Kahvia juodessa tuli puheeksi siinä että kun minulla ei ollut pyörää sitten puhuttiin siitä että entriikasta (kierrätyskeskus) saattaisi löytyä hyvä pyörä ihan halvallakin. Siinä vaiheessa Pauli sitten marssi paikalle ja sanoi että heillä olisi pyöriä varastossa pölyttymästä ja nuo olivat ihan hyvä kuntoisia vaan eivätpähän he enää itse niillä ajelleet. Kävin Paulin kanssa kahvitusten jälkeen katselemassa pyöriä ja sieltä minä sitten sen löysin! Olen aina pitänyt vanhoja ns. Mummopyöriä tosi kivoina koska ne kestävät ajan kolhut ja kulkevat reippaasti ja keposesti pitkänkin matkan ja ovat muutenkin kivan näkösiä (: vähän niinkuin Vintagee :''D

Koskaan ei oikein uudet koreat jopot tai maastopyörät ole houkutelleen. Mulla oli joskus Tunturi Chat, sellanen city-fillari, sellanen vähä jopon näkönen. Siinä oli aika pienet renkaat ja vaihteita ei ollut joten jos oli kiire niin sai sotkea kyllä ihan kunnolla. Äkkiähän se meni hajalle ja täällä maalla kun pitkät matkat on joka paikkaan, niin sillä kesti ikuisuus aina päästä perille. Siksi mie olenkin oikein ihastuksissani ''uuteen'' pyörääni (:

Muuta tänään ei oikein ole touhuttu. Toissa päivänä poikkesin kirjastossa ja sain matkaani mukaan muummoassa: Marja-Leena Tiainen- Päin mäntyä joka kertoo 16 vuotiaasta Miro hillavaarasta joka muutti pohjoiskarjalaan opiskelemaan metsätaloutta isänsä kiusaksi :D , Stephenie Meyer- Bree Tannerin lyhyt elämä. Kaikki varmaan melkeempä tietääkin kirjan joka perustuu twiligh-saagaan. Kaikki aina haukkuu niitä mutta minä kyllä pidän stephenie meyerin kirjoista ihan älynä ja jäin niihin ihan koukkuun aikanaan ja en ollut vielä saanut tätä luettua :P Twilight -leffat oli kyllä ihan perseestä. Ne pilas koko homman. Sitten vielä Dean Loreyn PainajaisAkatemia 1 ja 2 (: ne mä vain nappasin matkaan ihan aikaa tappaakseni mutta luultavasti ne kertovat pojasta joka avaa painajaisillaan portin hornaan ja sallii hirviöille vapaan pääsyn meidän maailmaamme :P

Tykkään lukemisesta ihan älyttömänä. Rakastan kirjoja! niinkuin tuosta listasta huomaa niin olen melkeimpä eniten fantasia kirjallisuuteen kääntyneenä. Tykkään itsekkin kirjoittamisesta mutta ei minusta ihan kirjailiaksi olisi. Enemmänkin tälläinen blogi kirjoittelu ja chattaileminen ja lisäksi väsäilen aika usein runoja. Niitä en paljoa julkaise täällä koska suurin osa on niin henkilö kohtaisia etten oikein viitsi :'D mutta kyllä mie lupaan tännekkin sitten jonkun nakata kun joskus sellaisen sopivan väsään (: koitan pian!

Minua on jotenkin tässä viimeisen viikon aikana hirveästi nukuttanut ja ruoka ei tosiaan ole oikein maistunut. Luulen että olen tulossa kipeäksi kun tälläin uinun koko ajan. Tuskin se mitään vakavampaa on ja vaikka minä olenkin miettinyt kaiken näköistä ikävää viimeviikolla ja olen ollut vähän maassa niin tuskin se siihenkään mitenkään liittyy. Kuhan on vain nukuttanut.

Nukkumisesta puheen ollen minunkin pitäisi mennä tänään aikaseen nukkumaan, huomenna alkaa ensinmäinen työ päivä Päiväkeskus Pysäkillä (: Eikun kokkailemmaa ja puhumaan ihmisten kanssa tottakai, sehän kuuluu työn kuvaan :P

ps. Tuossa kuvassahan se miun pyörä sitten on ^^
Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti