lauantai 11. kesäkuuta 2011

Little angry right now.


Taas en tiedä mikä vaivaa, kaikki on taas mullinmallin pään sisällä.

Tuntuu kuin ois suuttunu itellee. Hakkaa sänkyä tyynyillä ja viskoo tavaroita ja huutaa. Lyö päätään seinään sanoen että on ääliö, ääliö joka ei saa mitään aikaan.

En tiedä mistä tämä kaikki viha tällä hetkellä purkautuu. Ehkä turhautumisesta. Kaikki pienet yksityiskohdat ovan olleet vaikuttavina osina. Välillä joku sanoo minusta huonoja puolia, on niinkuin minun asiani olisivat aivan tyhmiä ja turhia. tiuskii.

Kyllä sen kestää johonkin tiettyyn pisteeseen ja sitten kun se piste saavutetaan niin on tälläinen päivä. Päivä jolloin tuntuu ettei kuulu kenenkään luo , ei läydä omaa paikkaansa maailmassa, ei saavuta unelmiaan.

Kaikki tuntuu väärältä ja tuntee itsensä niin pieneksi ja surkeaksi vaikka asia ei olisikaan niin. Tuntuu että kukaan ei ymmärrä mitä kaikki kokemani kauheudet ovat minulle tehneet, Millä tavalla ne ovat pikku hiljaa hajoittaneet mieleni pieniksi sirpaleiksi, polttaneen minut tuhkaksi.

Avun pyyntöä ei oteta tosissaan, ei kuunnella ei olla tukeana juuri silloin kun sitä tarvitaan. Edes pieni kaunis sana joka koskettaisi, helpottaisi paljon. Jopa kliseet siitä että kyllä sinä pärjäät ja sinä riität tuollaisena kuin olet, ne antaisivat voimia.

Mutta kun ei kukaan löydä oikeita sanoja, ainakin tuntuu siltä. siltä ettei ketään edes kiinnosta olla ystävä, olkapää tukena ja tuki silloin kun oma maailma on kaatumassa kasaan.

En tiedä mikä on kun ainoat tunteet joita olen käsitellyt yksin ollessani ovat viha, turhautuminen, yksinäisyys ja suru. Pystyn hetkettäin löytämään asioita joiden takia hymyillä mutta kun kukaan ei katso ja olen yksin miettien asioita niin en löydä niitä hymyjä enää.

Olen huolissani voinnistani, mikä helvetti hajottaa minua kappaleiksi? jokin sisälläni sen tekee, muisto? osittain varmaan sekin mutta jokin muu jokin vahvempi saa minut sekoamaan hetki hetkeltä pahemmin.

Huudan apua etkö huomaa, pyydän tukea annatko sitä? ole kiltti tee jotain ennen kuin en jaksa enää.

Kiitos.

Ps.Ny rillataa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti