maanantai 5. joulukuuta 2011

Train.


Täällä sitä istuskellaan tampereella junassa. Ollaan oltu nyt jo noin 4 tuntia ja risat täällä ja matkaa on jäljellä noin tunti.

Reissu sukevalle oli oikeastaan täysin turha lukuun ottamatta että että näki muutamia sukulaisia jotka tosiaan tahtoivat nähdä minua.
Isä lähinnä vain oli enemmän kiinnostunut muista vieraistaan kuin minusta ja rudista joten vietettiin ainakin kaksi päivää omissa oloissamme istuen koneella ja puhuessa paskaa sekä tylsistyessä.

Olihan siellä ihan hyvää ruokaa ja alkoholiakin oli tarjolla mutta muuten oli kyllä ihan paska reissu. Olisi säästynyt paljon rahaa jos olisi päättänyt jäädä kotiin.

Se on ollut joka kerta sinne mennessä että on miettinyt että ehkä tästä reissusta sitten tulisikin ihan kiva tai jotain ja sitten lähtiessä vaan vituttaa että meni ollenkaan.

Olen ihan onnellinen että reissu on nyt melkein ohi ja pääsee takaisin eteläsuomeen eikä tarvitse taas vähään aikaan sukevalla naamaansa näyttää. Vieläkin ihmetyttää että miten helvetissä mä siellä oikein aikaani kulutin tai että miksei se pää hajonnut siellä asuessa.

Muutto sukevalle oli alun perinkin vastahakoista vaan pakollista. Kai siihen paskaan sitten tottui ja voi että osas olla tyytyväinen siihen kun pääsi edes viikonlopuiksi pois. Nyt on siis elämä melkoisen paljon paremmin kun ei tarvitse siellä tuppukylässä yksinään nököttää vaan saa olla omassa asunnossa ja ystävien keskellä.

Minkiö on toki itsekkin aika hevon vitussa mutta on silti lähempänä kaikkea. Kulkuyhteydet on vähän persiistä mutta näkee sitä silti ystäviään ja rakasta joka päivä.

Iso peukku etelä-suomelle. Näytän persettä savolle!

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti