sunnuntai 28. elokuuta 2011

What a beautiful dream life is.


Katselimme toisiamme silmiin ja hymyilimme, Olimme siinä emmekä sanoneet sanaakaan. Ei tarvinnut. Tiesimme mitä toinen ajattelee.

Nyt on mukava viikonloppu takana. Olin somerolla ja tuli sitä lauantaina käytyy LetkuRockissakin. Kerkesin myös nauramaan niin paljon että vedet tuli silmistä enkä edes mainitse kuinka monta kuppia sitä kahvia tuli juotua. Hauskaa kuitenkin oli!

Elämä on maistunut kyllä aika lailla vaaleanpunaiselle. Uudet tuulet ovat alkaneet puhaltaa ja ovat saaneet minut hymyilemään oikein urakalla. Vaikka pää onkin vielä erittäin sekaisin niin ei sille asialle oikein voi mitään muuta kuin että aika näyttää miten ne saadaan selvitettyä. Minulla on niin paljon mietittävää muutenkin.

Torstaina ois sitten muutto minkiölle omaan kämppään ja siitähän sitten sitä ajateltavaa onkin kehkeytynyt. Raha asioita lähinnä mutta eivätköhän nekin selviä. Väsymystä on havaittavissa mutta eiköhän se siitä piristy.

Huomenna pääsee taas Rudin viekkuun nukkumaan. Ihana ihminen. Jos nyt jotain hänestä mainitsen niin sen että siinä on ihminen joka saa minut hymyilemään ja nauramaan oikein urakalla.

Kyllä, olen onnellinen, vaikka kuinka onnellinen.

Kiitos! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti